Het gezicht achter JulMat.

Dirk Neerhoff, aangenaam. Mijn basis is NivRA Nijenrode, CPA (Registeraccountant). Daarnaast heb ik me geschoold in Risk Management, International Tax, International Legal, Accounting en Social Media.

 

Ik ben 12 jaar senior manager geweest bij Deloitte en vanaf 2000 CFO, aandeelhouder en statutair directeur van Interfood Group, wereldwijd actief in zuivelproducten. Ik neem als vanzelf de financiële verantwoordelijkheid op me en overleg dagelijks met aandeelhouders, bankiers, brokers, verzekeraars, advocaten en grote klanten. Mijn kracht ligt eerst en vooral in het aanbrengen van een gedegen financiële structuur, zodat die binnen een organisatie bijdraagt aan focus en vooruitgang. Daarnaast heb ik me meermalen actief mogen bemoeien met design, planning en implementatie.

 

Uitgebreid netwerk

In mijn jarenlange praktijk heb ik ook het belang leren kennen van toegespitste expertise. De inzet van de juiste mensen op het juiste moment kan het verschil maken tussen failure of success. Opdrachtgevers van JulMat profiteren automatisch mee van het grote netwerk aan specialisten waarop ik een beroep kan doen. Het geeft u toegang tot het meest ideale model: best practice.

 

© 2020 | JULMAT FINANCE | Webdesign Red Rose Design www.redrose-design.nl