Hoe kansrijk

is een goed idee?

De introductie van iets nieuws vergt inspiratie, maar vooral ook veel transpiratie. Mijn werk geeft u snel zicht op de slagingskans. Om te beginnen met een eerste haalbaarheidsanalyse, waarbij grondig doorrekenen een belangrijke rol speelt. Daarmee wordt duidelijk of een idee potentie heeft. Mijn kennis en ervaring in ‘finance’ zet ik graag in om duidelijkheid te verkrijgen over ‘go’ of ‘no go’.

 

Als de uitkomst van de eerste analyse ‘go’ is, dan kan ik u nog veel meer werk uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan een heldere marktstrategie. Daarbij bekijk ik de materie van vele kanten; alle relevante informatie komt op tafel, zonodig met inzet van anderen uit mijn uitgebreide netwerk van specialisten. Maar denk ook aan een financiële strategie die focust op het verantwoord inzetten van middelen en mogelijkheden. Altijd is de doelstelling: best practice.

 

Met mijn langdurige ervaring in ‘finance & strategy’ ben ik vertrouwd met situaties waarin vele parameters een rol spelen. Een gedegen calculatie vormt de basis waarop plannen verder kunnen worden uitgebouwd. En niet onbelangrijk: het kan derden gemakkelijker overtuigen om in te stappen.

 

© 2020 | JULMAT FINANCE | Webdesign Red Rose Design www.redrose-design.nl