We doen het samen!

Naast diverse adviesprojecten is Julmat onder meer de volgende strategische samenwerkingsverbanden aangegaan:

 

  • Nxchange www.nxchange.com maakt, sinds haar ontstaan in 2016, directe handel in effecten tussen bedrijven en beleggers mogelijk (al dan niet in tokenized vorm). Met haar vergunning voor de exploitatie van een Gereglementeerde Markt en Multilateraal Handelsplatform afgegeven door het Ministerie van Financiën, is Nxchange in staat zich volledig op het financieren van projecten in de energietransitie (zogenaamde Green securities), Mobiliteit en Vastgoed te richten.
  • WVDB In de afgelopen 65 jaar is WVDB, gevestigd in Zuid-Nederland, uitgegroeid tot een sterke multidisciplinaire adviesorganisatie, die gespecialiseerde dienstverlening aanbiedt aan ondernemers. Tot de klanten behoren, naast talrijke Brabantse familiebedrijven, ook diverse nationale en internationale, middelgrote en grote ondernemingen.
  • Brainport Development Als onafhankelijke partij werkt BDsamen met het bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden aan een sterke en duurzame economische regio. Wij helpen hierbij door organisaties, bedrijven en talenten te verbinden en nieuwe innovaties te versnellen. Daarnaast laten we de wereld door internationale promotie zien hoe bijzonder onze regio is. Alle activiteiten vallen binnen de economische strategie die door Stichting Brainport wordt bepaald.
  • 24 uur in Bedrijf  www.24uurinbedrijf.nl. 24 uur in bedrijf is een cross-mediaal zakelijk netwerkplatform dat als doel heeft om bedrijven beter zichtbaar te maken (door implementatie media) en om ondernemers met elkaar te verbinden op basis van hun competenties.

© 2020 | JULMAT FINANCE | Webdesign Red Rose Design www.redrose-design.nl